( 1.Iubirea)si n-o stiu din prea multe rugi,ci dintr-o inima cu prea putina minte…

Ironic…dar sa vedem.Ce este dragostea?

Din punctul meu de vedere,cel mai extrem sentiment,care se manifesta in cele mai diverse forme.Dragostea fata de parinti,rude,prieteni,acel cineva…

Dragostea doare.Dragostea nu doare.Dragostea te face fericit.Dragostea nu te face fericit.Astea sunt doar cateva din variantele pe care le poti auzi,cand intrebi pe cineva.

Dar ele nu raspund in definitiv la intrebare.Ce inseamna sa iubesti?

Pai,sa iubesti..Sa iubesti inseamna sa-ti simti sufletul liber si legat,stapan si sclav,usor si greu.Sa iubesti inseamna sa-ti schimbi viziunea asupra lumii,sa crezi ca intr-adevar ceva bun exista.Pentru ca simti asta.

Simti ca ai aripioare(nu ca cele de la „Always”) si ca ai putea face orice( chiar sa-i tragi un pumn vecinului care te-a enervat) si ca orice ai spune nu conteaza(chiar cand injuri pe cineva,nu ti pasa de repercusiuni).

Mai presus de toate,sa iubesti inseamna sa fii mai aproape de perfectiune.Pentru ca simti ca vrei sa fii mai bun,indeajuns de bun pentru cel /cea iubit/a.

E prea sarac graiul omenesc pentru a putea fi descrisa iubirea.Sa iubesti inseamna sa-ti porti inima in piept ca pe-o decoratie de onoare,dar sa ai grija sa o ascunzi astfel incat ceilalti sa nu-i vada stralucirea.Cand iubesti,ochii iti sunt mari,vii si orice stare de spirit se citeste in ei,ca-ntr-o carte deschisa.Sa iubesti inseamna sa dai lumea asta in care traim toti pe o alta,mai mica dar mai valoroasa.N-ai nevoie de vorbe ca sa iubesti,iar toata flecareala mea de aici nu descrie nici ca un fir de nisip intr-o clepsidra sentimentul dragostei.

Reclame

About this entry