Despre Iemochids(sau „Moda mutrelor dispera(n)te”)

Cu siguranta o sa fiu injurata mult pentru articolul de fata de cei care se simt.Avand in vedere ca nu-mi pasa,sa incepem.

Orasul aflat pe „malul Canalului”,Medgidia,pare ca trece de la o moda la alta.Manelele asurzitoare sunt concurate de curentul Iemo.Te apuca si nervii cand ii vezi,impaienjenind orasul cu mutrele lor fericite(pentru ca numai emotional kids nu sunt ei).

Tipe fel de fel(pentru ca nu am vazut prea multi Iemobois) se plimba,mai tragandu-se in poze de hai cinci,mai cu telefoanele la maxim,ascultand muzica.

O intamplare cu 2 tipe apartinand curentului Memo(Adica emo de Medgidia): Fa,vino sa facem poze!Da-te-n….! urmat de o serie de injuraturi „tru”,pe care am bunul simt sa nu le reproduc.Aghiotanta,pe numele de cod „Fa” s-a deplasat spre camarada ei,cu gura pana la urechi(poezie pentru ureche ceea ce ii zisese) si a ridicat aparatul la comanda.Si-a compus o mimica indoliata,lasandu-si artistic parul pe un ochi,ca un canis netuns si momentul trist a fost imortalizat.

Alta intamplare.Alte doua tipe,plimbandu-se,avand o expresie solemna,se plimbau,cu vadita intentia ca toata lumea sa afle ce gen de muzica asculta ele(volumul telefonului atingand apogeul).Una din ele,foarte „indoliata”,ii zice celeilalte: Fata,ce mi-e cald.Pai cum,draga fiinta a lui Dumnezeu,sa nu-ti fie avand in vedere ca te-ai incotosmanat ca de era glaciara??Persoana in cauza purta o bluza cu maneca lunga,neagra,iar pe deasupra,ca si cum nu ar fi fost de ajuns,un maieu in aceeasi cromatica.Bineinteles ca afara caldura te toropea si puteai simti chiar si intr-un tricou ca te sufoci.

Nu iau in ras copii care intr-adevar pot fi incadrati in categoria „emotional”,dar acest „trend” devine suparator,mai ales ca persoanele in cauza nu sunt decat niste prefacute in haine „flendy”.

Astea fiind spuse,traiasca Memo,fakeri de Medgidia.Nu uitati sa plangeti cand va cad insignele,astfel pareti mai „tru”.Go Go Memo!

Anunțuri

About this entry