Despre starea de indragosteala(sau „Cum ne transformam cand ne loveste Cupidon”)

Simptome:- un ranjet aproape tamp pe fata;

– senzatia ca mintea ta e in colturi,si oricat ai incerca,nu poti sa o scoti de acolo;

-faimosii „fluturi in stomac”;

Daca suferi de toate aceste simptome,e grav: te-ai indragostit.

faza 1: Da,iti place cum ii sta parul,desi celorlalti li se pare frizura ori demodata ori le aminteste de o perie cu dintii de sarma.Adori felul cum rade(desi are strungareata) si uiti de toate pornirile misogine sau feministe.Orice prostie pe care o debiteaza ti se pare cea mai buna gluma pe care ai auzit-o.Faci pe naiba-n patru sa dai peste tot de el si dai vina pe soarta.Esti atat de incredintat ca ai descoperit iubirea adevarata,ca cei din jur nici nu-si mai dau osteneala sa te trezeasca.

faza 2 : Pari incredibil de inocent,vesel,tanar,asta pana la a „n”-a intalnire.Atunci,fiara din tine rupe zabrelele si porneste manata de instinctele naturale.Nu iti place chiar asa mult melodia aia,stii tu,care-i place lui sau ei foarte mult.Si,daca stai bine sa te gandesti,preferi orice alt lucru unei plimbari „romantice” pe malul marii.Dar e ok asa cum e,il/o iubesti asa cum e,nu?

faza 3 : Te calca pe nervi obiceiurile lui/ei.Nu credeai ca o persoana poate fi atat de lenesa/cicalitoare/morocanoasa.Dar,inca il iubesti.Nu?:-s

faza 4 : Te-ai certat cu el/ea.Te enerveaza ca intotdeauna tu trebuie sa faci primul pas spre impacare.Si oricum,sunt atatia care se tin dupa tine.Cine are nevoie de el/ea?

faza 5 :. Suferi o perioada,asa cum ii sade bine unui om profund afectat de „schimbarile bruste” in viata sentimentala.Asculti toata cantecele care-ti aduc aminte de el/ea si stai in casa sau,dimpotriva,iesi in oras ca sa uiti de el/ea.

faza 6 : Te-ai razbunat deja sau ai uitat de razbunare. Categoric nu vrei sa mai auzi in viata ta de el/ea!!E cea mai groaznica/idioata/insensibila persoana de pe planeta!!Si tu care chiar ( l )-ai iubit (-o)!!Nu te-a meritat niciodata!Merita spanzurat(a)!

faza 7 (nu e obligatorie): Daca ai ghinion,va impacati si ramai cu el/ea toata viata!Turnati „n” copii si va prefaceti ca va iubiti pana la 50 de ani,cand ea intra la menopauza iar lui nu-i mai iese asa bine ca in tinerete.

Acestea fiind spuse,nu-mi ramane sa va spun decat un singur lucru: Iubiti-va mult!:D


About this entry